Ann-Catherine Halvarsson

- dansa som om ingen ser dig!

Since Feb 2011

 

ZUMBA - dansa som om ingen ser dig!

Zumba skapades i mitten av 1990-talet av sydamerikanen Albert ”Beto” Perez (personlig tränare, och koreograf). En dag när Beto skulle hålla ett aerobicspass hade han glömt bort att ta med sig musik till lektionen. Han rafsade då ihop de skivor han hade i sin bil, som var traditionell latinsk salsa och merengue, och improviserade ihop ett aerobicspass tillsammans med olika dansrörelser.


Till hans förvåning älskade hans elever det annorlunda passet, och succen var född! Zumba har spridit sig över världen, och är idag en av de starkast växande träningsformerna.


Ett Zumba-pass bygger på glädje, rörelse och lätta danssteg! Du behöver inga förkunskaper, du behöver inte ens ha tagit ett enda danssteg i hela ditt liv. Zumba är roligt, svettigt och ger dig en allsidig workout - utan att du ens märker att du tränar!

Zumba är lätt, roligt och vanebildande! LET'S ZUMBA !!!


Du som inte vill träna, som inte känner dig hemma på ett gym, men som vill ha en trevlig stund tillsammans med andra - här är träningsformen för dig! Du är frisk och normalrörlig och hänger med i ett snabbare tempo. ZUMBA fitness är lätt, roligt och vanebildande! Du får en allsidig workout, utan att ens märka att du tränar! ZUMBA Gold är träningsformen för dig som är nybörjare, aktiv äldre, smärtbelastad eller sittande. Träningen är skonsam men effektiv, inga hopp, vridningar eller snabba stegkombinationer. Vi bygger upp stegen i lugn takt så att alla hinner med. Social samvaro, härlig musik och rörelseglädje tillsammans med andra!

ZUMBA Kids och Kids jr är för alla dansglada, busiga unga ZUMBA-fans! Barn i åldern 7-11 år får vara aktiva till musik. Kids Jr vänder sig till barn i åldrarna 4-6 år. Vi tränar åldersanpassade rutiner, baserade på ZUMBA originalkoreografier. Vi bryter ner stegen, leker lekar och upptäcker den spännande dansvärld vi lever i. Barnen får inspiration till en rörligare livsstil, och träning i ledarskap, respekt, teamarbete och självkänsla. Alla är en stjärna i ZUMBA Kids!

Bra skor för ZUMBA


Danssneakers är speciellt anpassade för dans och skonar lederna vid vridningar och rekommenderas därför för dansbaserad träning. De kombinerar bra fäste, dämpning och glid för maximal rörelsefrihet, samtidigt som de skonar knän och leder. 


Jag är återförsäljare för skor från Dansskor.se och har som regel ett litet lager hemma så du kan prova innan du köper! 


Dessa är de skor jag själv använder, säljer och rekommenderar (finns hemma i de flesta storlekar så du kan prova innan du köper). 

Besök gärna ZUMBA-shopen för fler skor - dock har jag inte dem till påseende. Där hittar du också sköna ZUMBA-kläder - vill du beställa så hör av dig, så samordnar vi för lägsta fraktkostnad! 

Boka oss till festen, möhippan, Kickoffen!


Zumba är lätt, roligt och vanebildande! Du får en allsidig workout, utan att ens märka att du tränar! Med latinska rytmer och enkla danssteg är det fest mer än träning. 


ZUMBA passar utmärkt till företagsfester, kickoffer, föreningsläger, möhippor osv - du kan säkert själv komma på fler tillfällen där ni vill ha en medryckande rolig stund för företaget, föreningen eller kompisgänget!


Kontakta mig för mer information och offert!

Viktig information om försäkring:  Som oberoende tränare har jag inte möjlighet att hålla kundolycksfallsförsäkring. Se till att du har en egen personlig försäkring om en skada skulle uppstå under ett Zumba träningspass!

Licensierad att leda:

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba in the CircuitZumba in the Circuit
  Has Zumba in the Circuit class(es)