Ann-Catherine Halvarsson

- dansa som om ingen ser dig!

Since Feb 2011

Nyhetsbrev

Här hittar du senaste nytt från mina träningar och aktiviteter!

view:  full / summary

Viktigt meddelande!

Posted on March 16, 2018 at 7:00 AM

Hej alla glada Zumba-dansare! 

Här kommer lite viktig information om kommande Zumba-träningar. 


Inställd träning

Den 18 mars är jag på Hälsans Dag i Avestaparken, och både Sofie och Rebecca är bortresta. Vi ställer därför in söndagens träning. Kom och hälsa på mig på mässan istället. Lördag kl 10-17 och söndag kl 10-15 finns jag på plats där. 


Påskdagen infaller i år söndag den 1 april, så då är träningen också inställd. I övrigt hoppas vi det löser sig med tränare så terminen fortsätter som vanligt. 


I månadsskiftet åker jag utomlands och jobbar lite, då kommer Sofie och Rebecca att ta hand om träningarna. Aktuell information om ev ändringar i träningar finns alltid på hemsidan och skickas ut med nyhetsbrevet. 


Slut på kortet?

Börjar det bli få gånger kvar på ditt 10 eller 20-kort? Du kommer väl ihåg att du får köpa ett 10-kort (eller självklart ett 4-kort om du vill det) för halva priset om du köpt ett 20-kort förut, eller ett 4-kort för halva priset om du köpt ett 10-kort. Lämna in ditt fullprickade kort när du köper det nya och träna vidare till riktigt bra pris! 

10 och 20-korten gäller bara vårterminen 2018, men 4-korten gäller obegränsat. Max ett köp per förbrukat 10 eller 20-kort till detta pris. 


Vårterminens träningar

Vårterminen är beräknad att vara april ut. I maj brukar de flesta vilja njuta av vårsolen istället, så vi räknar med att avsluta sista veckan i april. Är det dåligt väder i maj kan vi alltid ta ett nytt beslut då :) Kvar nu är alltså ca 5 veckor, och drygt 10 träningar i skrivande stund. 


Ni har väl sett att solen både lyser och värmer?! Det är nästan så man anar vårens antågande... härligt! Ha nu en skön helg, kom gärna och hälsa på på Hälsans Dag  så ses vi snart igen!


Härliga hälsningar 

Ann-Catherine


Zumba Gold tillbaka!

Posted on February 19, 2018 at 8:45 AM


Nu så här en bit in i terminen är det dags att ta tillbaka Zumba Gold till schemat! Vi startar upp med gratis prova-på onsdag den 28 februari kl 15 för en sittande träning och kl 16 för vanlig Zumba Gold. 


Tipsa gärna vänner och bekanta som gärna vill träna till glad musik, men som behöver anpassning till lägre tempo men med mer fokus på rörlighet, balans och koordination. Samma glada medryckande musik såklart!


ZUMBA Gold tränar vi i Hälsokällarns lokaler på Mattsbogatan 17, välkommen dit!


/Ann-Catherine

Tjuvstart - igen!!

Posted on January 9, 2018 at 8:45 AM

Vi körde en tjuvstart i söndags med Zumba. Det var verkligen superkul! Särskilt när det var så många deltagare där. Det verkade som många var taggade på att börja terminen lite tidigare.


Därför kör vi igång redan imorgon onsdag 10/1 med ett pass kl.19-20 i Bergsnäs för den som vill!


OBS. Vi har dock inget pass söndagen den 14 januari.


Imorgon onsdag är det Sofie som kör. Tänk gärna på att komma lite tidigare så vi hinner administrera med betalning etc så att passet kan starta på utsatt tid.


Priser som gäller för våren är som förut meddelats (gäller alltså redan onsdagspasset!):

10-kort     900 kr

20-kort   1500  kr

4-kort      400 kr

DropIn    120 kr

Prova på första gången för den som inte provat förut, 50 kr.


Dock är inte korten klara så ni kommer inte att få kort imorgon! Närvarolista finns där du anger betalningsvariant. Har du redan kort, så kryssar Sofie av det som vanligt. 


Nytt för i år är att du inte behöver göra någon separat anmälan i förväg. Du betalar för det kort du vill ha via bankgiro eller swish, och får kortet på passet efter att jag sett din betalning. Kvitto att lämna till arbetsgivare skrivs ut på begäran, skriv gärna det i meddelande så fixar jag det så du får samtidigt med kortet. (Ditt namn får jag automatiskt vid betalning). 


4-kort eller drop in betalas kontant eller via Swish senast vid passet. Betala hemskt gärna i förväg, redan idag så är det klart tills imorgon!


Välkommen på Zumba!

/Ann-Catherine


Rss_feed

Licensierad att leda:

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba in the CircuitZumba in the Circuit
  Has Zumba in the Circuit class(es)