Ann-Catherine Halvarsson

- dansa som om ingen ser dig!

Since Feb 2011

Nyhetsbrev

Här hittar du senaste nytt från mina träningar och aktiviteter!

view:  full / summary

Zumba Marathon och extra träningar!

Posted on April 9, 2017 at 3:30 PM

Hej alla glada Zumbavänner!


Nu kommer våren med stormsteg, det är så skönt att ta förmiddagskaffet i solen, hela kroppen skriker efter solsken nu. Tiden går fort, och det är snart påsk. Vårens ordinarie träningar pågår april månad ut, med uppehåll för långfredag och annandag påsk.


Kvarvarande träningar är alltså: 

 • måndag 10/4 , 24/4
 • onsdag 12/4, 19/4, 26/4
 • fredag 21/4, 28/4

Men måndag den 17 april, annandagen alltså, kan du dansa Zumba i två timmar ändå!

Då kör vi ZUMBA-Marathon 10-12 på Må Bättre - en repris på det populära passet vi hade strax efter nyår. Avgift för dig som inte är medlem på Må Bättre är 100 kr. Anmäl dig till receptionen, tel 0226-32 20 20


Extra träningar under maj!

Vill du träna lite mer? Om intresse finns så kör vi vidare på onsdagar kl 19 även under maj månad! Fem extra träningar alltså, och det till en kostnad av endast 400 kr. Anmäl dig via formuläret, klicka här, eller maila/ring mig direkt. OBS - vecka 19 kör vi måndag istället, alltså den 8 maj istället för 10 maj. Se kalendern för alla dagar o tider.


Årets hälsoresa till Portugal

Bokningarna är i full gång till årets hälsoresa till Portugal. I år en hel vecka, 30/9 - 7/10, och nu även inklusive direktflyg - läs mer och anmäl dig på www.sofiesrenting.se Begränsat antal platser, så fundera inte för länge! Anmälan senast 30/4 2017.


Vårfina ben!

Nu i vårsolen känns benen kanske lite extra vita? Jag tycker i alla fall mina är nästan självlysande... därför blev jag så glad när Scandinavian Herbs hade en brun utan sol i sitt sortiment - helt utan parfym och kemikalier! En fin brun färg, kladdar inte och luktar inte otäckt som alla kemikalieblandningar gör. Mitt val till våren! Vill du också prova, så har vi visningar varje tisdag, hos mig eller Johanna och ibland hos någon annan. Hör av dig om du vill komma, nästa är hos mig på tisdag 11/4 kl 18:30.


Jag känner mig lite extra glad och givmild nu till våren, så jag gör ett extra fint VIPpaket med tema vårfin till er:


 • våroljan för hela kroppen, som håller borta fästingar, knott och mygg på både dig och dina djur (267 kr)
 • brun utan sol (275 kr)
 • bodylotion (299 kr)

Hela paketet får du för 650 kr (ord pris 841 kr) och blir dessutom VIPmedlem för allt framtid och får 20% rabatt på alla köp. Hör av dig om du vill beställa så tar jag med till träningen! (självklart kan du beställa alla produkter separat till ordinarie pris också;)
GLAD PÅSK!
Ann-CatherinePåminnelser och information!

Posted on February 24, 2017 at 2:40 PM

Några snabba påminnelser på fredagskvällen!

1. Söndag den 5 mars kl 14-16 har vi stegträning i Domarhagen, C-hallen. Vi dyker ner i grunderna i salsa, merengue, bachata, reggaeton och cumbia. Efter en kort paus avslutar vi med ett zumbapass för alla! Träningen är gratis för alla, ta gärna med en kompis. Gör din anmälan via länken här!


2. Behöver du nya dansskor? Jag har ett antal hemma för provning och försäljning, förbeställ så tar jag med så du får prova. Deltagare vid mina zumbapass har 10% på hela skosortimentet. Länk till förbeställning finns här. 


3. Några har frågat om vi inte kan beställa zumba-kläder ihop. Visst kan vi det! Kika in här på zumba.com och leta upp det du vill ha. Maila mig sedan artikelnummer och storlek så samlar jag ihop en beställning. Maila mig senast söndag 12 mars så beställer jag därefter. 


4. Under mars månad kommer jag att ha flera temakvällar med visning av Scandinavian Herbs produkter, företrädesvis tisdagkvällar kl 18:30. Hör av dig om du vill komma, eller om du vill ha en egen visning. Gratis vårolja eller presentkort på 250 kr till alla som bokar en visning under mars månad för genomförande senast sista maj, samt 5% på hela försäljningen på din kväll i rabatt på ditt eget köp! Ring eller maila mig för mer information!


5. Höstens Hälsoresa är nu öppen för bokning! Mer information och anmälan på Sofies Renting, direktlänk här. 

Ha en trevlig helg!

Vi ses på Zumba!

Ann-Catherine


Vårens träningar i full gång!

Posted on February 16, 2017 at 11:15 AM

Så roligt att se så många på dansgolvet i Domarhagsskolans idrottshall, vi har haft en toppenstart på terminen med välfyllda grupper! Vi hälsar flera nya deltagare välkomna och ser fram emot en termin med mycket dansglädje och lite extra aktiviteter.

Stegträning i Domarhagen

Först ut bland de extra aktiviteterna är en ny stegträning - den var mycket uppskattad i höstas! Vi har bokat Domarhagens C-hall söndag den 5 mars kl 14-16. Då går vi igenom grunderna i salsa/bachata/merengue, reggaeton och cumbia. Efter en kort paus, kör vi ett zumba-pass tillsammans med lite extra fokus på de stilar vi gått igenom. Passa på att fördjupa dina kunskaper och hitta ändå mer dansgläde då du inte behöver fundera på stegen! Har du varit med förut, så välkommen ändå - hela träningen är gratis för alla den här gången, så passa på att ta med dig en vän som inte vågat prova förut!

Behöver du nya dansskor?

Säg till så tar jag med mig skor att prova i din storlek! Skorna finns i tre modeller och alla modeller kostar 800 kr.


 

Vad smörjer du på huden?

Visste du att huden tar upp ämnen ur det du smörjer på dig? Därför är det extra viktigt att vi väljer hudvårdsprodukter med omsorg. Det är med glädje jag kan presentera Scandinavian Herbs, en för mig helt ny serie produkter - helt utan tillsatser och farligheter. Bara rena råvaror i form av oljor och örter. Just nu har jag introduktionserbjudande på M-mjölk, en fantastisk lotion eller ett liniment om du så vill. Skön för trötta Zumbamuskler! Just nu betalar du 250 kr för den, ordinarie pris är 298 kr.


Är du nyfiken på produkterna så är du välkommen hem till mig tisdagen den 21 eller 28 februari kl 18:30. Då bjuder jag på lite fika och prat om hälsa inifrån och ut, och du får smörja och klämma och känna på produkterna i lugn och ro, allt från liniment, hudkrämer, hand o fotkrämer, till schampo och balsam. Anmälan senast måndagen före! Självklart inget köptvång, och du får gärna ta med en vän. Bara tala om hur många ni blir.


Vill du ha en visning till kompisgänget - hör av dig så bokar vi in det, kostnadsfritt såklart och utan köptvång. Som värdinna får du en värdefull gåva när du bokar, och dessutom 5% på hela kvällens försäljning som rabatt på din egen order. 

 

Ny kurs i Spiral Stabilisering

Dags igen att starta upp en grundkurs i Spiral stabilisering - har du problem med leder eller rygg så rekommenderar jag denna! Vi startar den 4 april och träffas 6 tisdagar, troligen i Domarhagen. Du tränar hemma däremellan. Fråga mig så visar jag vad det går ut på, eller läs mer här. Anmäl dig via mail till [email protected] eller haffa mig på träningen.


Har du redan gått grundkursen och vill gå en fortsättningskurs - maila mig eller ring 070-3325721 och gör en intresseanmälan så sätter jag ihop en grupp så snart det finns tillräckligt intresse!

 

Upplev Portugal tillsammans med oss!

Nu är vi i full gång med planering av höstens resa - hälsoresa, upplevelseresa, njutningsresa, ja vad ska vi kalla den? En resa för alla sinnen. Vad sägs om delfiinsafari, Fadomiddag, vinprovning på en liten fin vingård mm. Blandat med spiral stabilisering, Zumba, god mat och trevlig samvaro. Årets resa går av stapeln 30/9-7/10 och du läser mer om den inom kort på Sofies Renting, länk här till förra årets resa. När planeringen är klar för årets resa kommer den att hittas där också. Boka datumen så länge!


Så här skönt var det förra året, och vi har beställt samma väder i år!


Vi ses på Zumba!

 

Ann-Catherine

 


Rss_feed

Licensierad att leda:

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba in the CircuitZumba in the Circuit
  Has Zumba in the Circuit class(es)