Ann-Catherine Halvarsson

- dansa som om ingen ser dig!

Since Feb 2011

Nyhetsbrev

Här hittar du senaste nytt från mina träningar och aktiviteter!

view:  full / summary

Aktiviteteter på gång!

Posted on October 20, 2017 at 8:50 AM

Välkommen på extra ZUMBA!

Torsdag den 26 oktober kommer vi att bjuda på ZUMBA på Mingelkväll i Avestaparken, kom dit och hjälp oss lyfta taket! Arrangör är Avesta Kommun och Språkvän Avesta. Läs mer om eventet här. 


Vi börjar dansen ca 18:45, men kom gärna till 18:30 så samlar vi ihop oss lite innan. Gratis inträde - ta chansen att få dansa lite extra Zumba - och ta gärna med vänner och bekanta. Vi hoppas på full fart på golvet med både nya och gamla bekanta. 


Välkommen på Hälsoträff!

Söndag den 12 november kl 14-17 finns jag och Johanna Manngård på Vuxenskolan i Avesta och pratar hälsa och välmående. Den här gången handlar det mest om hudvård, och hudproblem, men även inflammationer och värk kommer att avhandlas. Prova produkter från Scandinavian Herbs, passa på att handla sköna julklappar, eller bara kika in på en fika! Om du finns på Facebook hittar du mer information där - klicka här för att komma direkt till eventet. 


Om du inte har Facebook så hittar du mer information på Vuxenskolans hemsida - klicka här för direktlänk


Välkomna på en skön eftermiddag!


...och annars är det bra?

Hoppas jag, med dig! Jag mår bättre och bättre, käken läker och verkar sitta på rätt plats. Nu blir det tandjobb i fortsättningen, så ännu ett tag sköter Rebecca träningarna med god hjälp av Johanna - och kanske gästspelar Sofie någon gång också! Och vem vet, ett tu tre så dyker jag också upp... 


Vi ses snart, om inte annat så hoppas jag Du hänger med till parken!

Ann-Catherine


Aj Aj - stegträningen inställd.

Posted on October 11, 2017 at 5:05 AM

Hej alla glada Zumbadansare! 


Ibland blir det inte som man tänkt sig. Min vistelse i Portugal slutade abrupt innan hälsoresan ens kommit igång, med ett dubbelsidigt käkledsbrott och tandskador. Jag måste därför ta det lugnt några veckor framåt. 


Rebecca kör vidare med Zumba så länge hon orkar,. Jag vet inte när jag får träna igen, men kommer självklart att se till att ni kompenseras för de eventuella träningar ni missar på grund av detta. Har  ni frågor, funderingar eller feedback så är ni som vanligt välkomna att höra av er direkt till mig på telefon 070-3325721 eller mail kontakt@achson.com.


Stegträningen nu på söndag ställs in tillsvidare. Jag kommer att söka ett nytt datum när jag är ok att träna igen. Zumbaträningen blir 18-19 som vanligt. 


Jag hoppas att återhämtningen går fort och jag snart är med er på träningarna igen - jag saknar att skratta och svettas med er alla! Var rädda om er och dansa vidare! Jag kommer nog och hälsar på någon gång!


Ann-Catherine

Ny tid på söndagar och stegträning

Posted on September 25, 2017 at 9:40 AM

OBS - vi ändrar tid på söndagar, till 18-19 från den 1 oktober. 


Söndag den 15 oktober tränar vi 18-20, då blir det först en stegträning, och därefter ett zumbapass. 


Alla med terminskort eller 4-kort är välkomna utan extra kostnad. Denna gång kör vi alltså utanför träningskorten, så ni kan komma oavsett om ni redan tränat en gång den veckan, och det kostar ingen markering i 4-kortet. Passa på att få en extraträning! 


Välkomna!

Ann-CatherineRss_feed

Licensierad att leda:

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba in the CircuitZumba in the Circuit
  Has Zumba in the Circuit class(es)