Ann-Catherine Halvarsson

- dansa som om ingen ser dig!

Since Feb 2011

Nyhetsbrev

Här hittar du senaste nytt från mina träningar och aktiviteter!

view:  full / summary

Sista veckan och fortsatta träningar!

Posted on April 26, 2017 at 11:55 AM

Hej alla zumbavänner!

Nu avslutar vi vårens träningar, detta är sista ordinarie veckan för den här terminen. Intresset för att fortsätta har varit begränsat, så vi kommer därför inte att erbjuda några fortsatta träningar i Domarhagen. Däremot så har jag gjort en överenskommelse med Må Bättre i Avesta, att ni får träna där för 100 kr! Ordinarie pris är 150 kr, så säg till i kassan när ni betalar att ni tränar för mig, så gäller det lägre priset. Anmäl er gärna i förväg via telefon till receptionen, telefon 0226-322020.


Aktuella träningar på Må Bättre är Zumba Gold onsdagar kl 10 - 11, och Zumba Fitness torsdagar kl 18:20 - 19:05. Det kan komma att förändras under sommaren, så kolla i kalendern på hemsidan för rätt tid och dag!


För er som väljer att ta sommarlov nu, passar jag på att tacka för den här terminen, och hoppas att vi ses igen i höst, eller på någon annan aktivitet!

Bild från träningen på taket i Sesimbra, Portugal.


Kurser och träningar i Spiral stabilisering. 

Nu kör vi en omgång med intensivkurser i Spiral Stabilisering - tre intensiva timmar vid ett tillfälle ger dig snabbt grunderna i Spiral stabilisering. En fruktpaus på mitten ger dig lite ny energi. Du har ett färdigt program att träna hemma med efter dagens övningar. Följ gärna upp med söndagsträningen, läs mer nedan. 


Första grundkursen med detta upplägg kör vi måndag den 8 maj kl 18-21 i Domarhagens D-hall. Pris 900 kr inklusive träningsredskap. Anmälan via mail till [email protected] senast 4 maj!


Har du gått grundkursen förut, men tycker det är svårt att hålla i träningen? Då är du välkommen till Domarhagsskolans D-hall söndagar kl 11, med start den 14 maj! För att delta krävs att du gått grundkursen eller har motsvarande kunskaper via en personlig bokning. Anmäl dig via sms till 070-3325721 senast lördagen före så jag vet hur många vi blir! Pris tillsvidare 100 kr per person. Ta med dig ditt band så tränar vi tillsammans!


Börjar det bli dags att vidareutveckla träningen? Då ska du gå forsättningskursen som ger dig nya övningar! Här tar du med dig bandet du fick på grundkursen, och vi lär oss några nya övningar att lägga till i programmet. Fortsättningskursen kör vi måndag den 15 maj kl 18-21 i Domarhagens D-hall. Pris 600 kr. Anmälan via mail till [email protected] senast 11 maj!


Jag hoppas vi ses på någon aktivitet i sommar, och jag hoppas ni alla får en fantastisk vår och sommar med mycket sol och värme - just nu lyser solen och ger lite välbehövlig värme, snart vänder det på riktigt!


Härliga hälsningar

Ann-Catherine

Zumba Marathon och extra träningar!

Posted on April 9, 2017 at 3:30 PM

Hej alla glada Zumbavänner!


Nu kommer våren med stormsteg, det är så skönt att ta förmiddagskaffet i solen, hela kroppen skriker efter solsken nu. Tiden går fort, och det är snart påsk. Vårens ordinarie träningar pågår april månad ut, med uppehåll för långfredag och annandag påsk.


Kvarvarande träningar är alltså: 

 • måndag 10/4 , 24/4
 • onsdag 12/4, 19/4, 26/4
 • fredag 21/4, 28/4

Men måndag den 17 april, annandagen alltså, kan du dansa Zumba i två timmar ändå!

Då kör vi ZUMBA-Marathon 10-12 på Må Bättre - en repris på det populära passet vi hade strax efter nyår. Avgift för dig som inte är medlem på Må Bättre är 100 kr. Anmäl dig till receptionen, tel 0226-32 20 20


Extra träningar under maj!

Vill du träna lite mer? Om intresse finns så kör vi vidare på onsdagar kl 19 även under maj månad! Fem extra träningar alltså, och det till en kostnad av endast 400 kr. Anmäl dig via formuläret, klicka här, eller maila/ring mig direkt. OBS - vecka 19 kör vi måndag istället, alltså den 8 maj istället för 10 maj. Se kalendern för alla dagar o tider.


Årets hälsoresa till Portugal

Bokningarna är i full gång till årets hälsoresa till Portugal. I år en hel vecka, 30/9 - 7/10, och nu även inklusive direktflyg - läs mer och anmäl dig på www.sofiesrenting.se Begränsat antal platser, så fundera inte för länge! Anmälan senast 30/4 2017.


Vårfina ben!

Nu i vårsolen känns benen kanske lite extra vita? Jag tycker i alla fall mina är nästan självlysande... därför blev jag så glad när Scandinavian Herbs hade en brun utan sol i sitt sortiment - helt utan parfym och kemikalier! En fin brun färg, kladdar inte och luktar inte otäckt som alla kemikalieblandningar gör. Mitt val till våren! Vill du också prova, så har vi visningar varje tisdag, hos mig eller Johanna och ibland hos någon annan. Hör av dig om du vill komma, nästa är hos mig på tisdag 11/4 kl 18:30.


Jag känner mig lite extra glad och givmild nu till våren, så jag gör ett extra fint VIPpaket med tema vårfin till er:


 • våroljan för hela kroppen, som håller borta fästingar, knott och mygg på både dig och dina djur (267 kr)
 • brun utan sol (275 kr)
 • bodylotion (299 kr)

Hela paketet får du för 650 kr (ord pris 841 kr) och blir dessutom VIPmedlem för allt framtid och får 20% rabatt på alla köp. Hör av dig om du vill beställa så tar jag med till träningen! (självklart kan du beställa alla produkter separat till ordinarie pris också;)
GLAD PÅSK!
Ann-CatherinePåminnelser och information!

Posted on February 24, 2017 at 2:40 PM

Några snabba påminnelser på fredagskvällen!

1. Söndag den 5 mars kl 14-16 har vi stegträning i Domarhagen, C-hallen. Vi dyker ner i grunderna i salsa, merengue, bachata, reggaeton och cumbia. Efter en kort paus avslutar vi med ett zumbapass för alla! Träningen är gratis för alla, ta gärna med en kompis. Gör din anmälan via länken här!


2. Behöver du nya dansskor? Jag har ett antal hemma för provning och försäljning, förbeställ så tar jag med så du får prova. Deltagare vid mina zumbapass har 10% på hela skosortimentet. Länk till förbeställning finns här. 


3. Några har frågat om vi inte kan beställa zumba-kläder ihop. Visst kan vi det! Kika in här på zumba.com och leta upp det du vill ha. Maila mig sedan artikelnummer och storlek så samlar jag ihop en beställning. Maila mig senast söndag 12 mars så beställer jag därefter. 


4. Under mars månad kommer jag att ha flera temakvällar med visning av Scandinavian Herbs produkter, företrädesvis tisdagkvällar kl 18:30. Hör av dig om du vill komma, eller om du vill ha en egen visning. Gratis vårolja eller presentkort på 250 kr till alla som bokar en visning under mars månad för genomförande senast sista maj, samt 5% på hela försäljningen på din kväll i rabatt på ditt eget köp! Ring eller maila mig för mer information!


5. Höstens Hälsoresa är nu öppen för bokning! Mer information och anmälan på Sofies Renting, direktlänk här. 

Ha en trevlig helg!

Vi ses på Zumba!

Ann-CatherineRss_feed

Licensierad att leda:

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba in the CircuitZumba in the Circuit
  Has Zumba in the Circuit class(es)